Smuk Zonwering Screens Hoekraam Renson Fixscreen Panovista
Smuk Zonwering Screens Hoekraam Renson Fixscreen Panovista
Smuk Zonwering Screens Hoekraam Renson Fixscreen Panovista 4
Smuk Zonwering Screens Hoekraam Renson Fixscreen Panovista 3

Panovista®

De Panovista® van Renson® is de eerste zonwering op de markt voor glas op glas hoekramen.

Daar grote glaspartijen veel warmte met zich meebrengen in de zomer, is het aangewezen hier te verduisteren. Tot nu toe bestond er echter geen efficiënte en toch esthetische oplossing voor dit probleem. Binnenhuisverduistering houdt namelijk enkel licht tegen, niet de warmte, en buitenverduistering had tot voor kort geen aansluiting op de hoek van de glaspartijen.

De Panovista® maakt het mogelijk om grote glaspartijen met glazen hoeken te verduisteren zonder dat in deze hoek een versteviging of rail moet komen.

Bij de Panovista Max® is er zelfs geen opening tussen de twee screendoeken. Daar de zonnestralen gestopt worden voor ze het huis binnenkomen wordt een optimale verkoeling bekomen.

Hierbij behoudt de Panovista® bovendien zijn geruisloze en vloeiende beweging dankzij de aangepaste ritstechnologie die toegepast wordt aan de niet samenkomende zijden van de screens.

Ter bescherming van Uw glas en de constructie wordt ook een windsensor geplaatst die ervoor zorgt dat de Panovista® bij stormweer vanzelf terug binnentrekt.

U kan ons bij verdere vragen steeds contacteren of een bezoek brengen aan onze toonzaal.