Arc

De Arc is een carport die zowel kan aangebouwd worden als vrijstaand kan geplaatst worden. Met oog op de afwatering is de Arc enkel uitvoerbaar met een gebogen dakvlak.

Deze carport is beschikbaar in alle RAL kleuren en uitrustbaar met zowel transparante als matte dakplaten. De Arc kan ook uitgerust worden met voorbalken die de illusie geven dat de constructie een vlak dakgeheel heeft, de zogenaamde designband.

De Arc wordt gefabriceerd door ACD en biedt een betrouwbare, waterdichte carport in hoogwaardig aluminium met dakplaten in 10 mm dik polycarbonaat.

Bij de Arc is het mogelijk om verlichting in de constructie in te werken. Dit wordt verwezenlijkt met LED strips in warm wit licht. Deze verlichting kan uitgerust worden met bewegingsdetector.

De Arc kan geplaatst worden onder een helling van 8, 12 en 22° en kan een maximale doorloophoogte aan van 2500 mm onder de goot. Water wordt via de goten afgevoerd naar de palen. Deze voeren het water op hun beurt af naar de grond. Op deze manier heeft U geen storende overloop of drup.

Gebruik makende van een verstevigende onderbalk kan de arc een overspanning van maximaal 8 meter bekomen zonder tussenpaal. Het systeem is zondanig ontworpen dat verschillende dakdelen kunnen gekoppeld worden, waardoor de oppervlakte van het dak ongelimiteerd kan worden vergroot.

Smuk Carport Acd Arc
Smuk Carport Acd Arc
Smuk Carport Acd Arc
Smuk Carport Acd Arc