Tips and Tricks

Sommige zaken kun je makkelijk zelf doen.

SEND US A MESSAGE

[contact-form-7 404 "Not Found"]

CONTACT INFORMATION

50 East 52nd Street
Brooklyn, NY 10022
United States

+1322224332
+4643758533

Do you have questions about how we can help your company? Send us an email and we’ll get in touch shortly.

U MAG ONS OOK ALTIJD CONTACTEREN VOOR MEER HULP

Bijregelen deurpomp.

De zelfsluitende deurpomp kan desgewenst sneller of trager dichtgaan. Hiertoe kan deze bijgeregeld worden door aan de regelknop omcirkeld op de afbeelding. Draaien in tegenwijzerszin laat ze sneller sluiten, in wijzerszin gaat deze trager sluiten.

Smuk Deurpomp

Gebruik schuifhor.

Het is belangrijk de schuifhor aan de middenbalk te bedienen. Hiervoor is aan deze traverse een ingewerkte handgreep voorzien waanin u kan grijpen zonder hierbij te kunnen uitschuiven in het gaas.

Smuk Schuifhor Handgreep

Installatie horren.

De geplaatste vliegenramen zijn steeds voorzien van minstens 4 haakjes.
Hiervan zijn de onderste haakjes de zogenaamde vaste haakjes. De andere haakjes zijn voorzien van een veersysteem waardoor deze kantelbaar zijn.

De vaste haakjes dienen steeds naar onder gericht te zijn. Hier steunt de hor namelijk op. De kantelbare haakjes zijn aan de bovenkant of de zijkanten gemonteerd op het vliegenraam. Door deze los te klipsen kan de hor verwijderd en teruggeplaatst worden.

Onderhoud plissé

Het leven van de plissé is sterk afhankelijk van het onderhoud hieraan. Het is belangrijk van deze om de twee maand eens te smeren.

Om dit te doen zet U de plissé open zodat de schakels onderaan en bovenaan zichtbaar zijn. Deze schakels dienen royaal gesmeerd te worden met een droge siliconenspray (verkrijgbaar bij elke doe hetzelver, let op: geen WD40 of andere vuil aantrekkende smeermiddelen, enkel siliconenspray)

Het smeren kan ook vele problemen oplossen wanneer de plissé niet vlot zou lopen of vastloopt.

Smuk Plissé Smeren