Vliegendeuren

Hordeuren zijn uitvoerbaar zowel in enkele deuren als in dubbele deuren en beschikbaar in alle RAL kleuren. De hordeur wordt d.m.v. een aluminium kader op de deur of in een steen bevestigd.

Sterke scharnieren en ingewerkte magneten zorgen ervoor dat zelfs bij intens gebruik de hordeur steeds optimaal afsluit. De rubberen aanslagdichting en slijtvaste onderborstel verzachten het dichtslaan van de hordeur.

In de vliegendeuren wordt een horizontale handgreep geplaatst. Dit profiel doet dienst als doorlopend handvat en geeft tevens een goede sterkte aan het geheel.

Indien gewenst kan er tevens een ‘schopplaat’ of een zelfremmende deursluiter worden voorzien. Ook een honden-/kattenluik kan in de schopplaat worden aangebracht.

Smuk biedt U ook verschillende types gaas. Het standaard lichtgrijze gaas is van hoge kwaliteit en biedt een mooie transparantie en stevigheid. Verder kunnen wij U het Clearview gaas aanbieden. Dit zwarte gaas reflecteert minder licht en is hierdoor zo goed als onzichtbaar wanneer U naar buiten kijkt.

In geval van huisdieren beschikken wij tevens over ‘pet’-gaas : dit is een extra versterkt gaas speciaal ontworpen voor de viervoeters in uw woning.

Smuk Insectenwering Schuifvliegenraam Schuifhor Rolluik

Vliegendeuren en rolluiken

In geval er voldoende ruimte tussen de deur en het rolluik ( min. 8 cm) kan de hordeur tussen de deur en het rolluik worden geplaatst. In geval er onvoldoende ruimte is wordt de vliegendeur voor het rolluik geplaatst en wordt de kader van de hordeur tegen de steen of op de rolluikgeleiders bevestigd.

Smuk Insectenwering Hor Gebogen Hordeur
Smuk Insectenwering Hor Gebogen Hordeur
Smuk Insectenwering Schuifvliegenraam Schuifhor Petgaas

Voor onze huisdieren

Hiervoor beschikken wij over ‘pet’-gaas : een extra versterkt gaas speciaal voor de viervoeters in uw woning. Dit gaas kan in al onze horren worden geplaatst ( ramen, deuren, schuifhorren, …). Tevens kunnen de hordeuren worden voorzien van een afsluitbaar honden- of kattenluik.