De Aero

outdoor living van Renson®

De Aero® is een moderne en praktische dakstructuur met een vlak zonwerend en waterwerend dak.

Smuk Outdoor Living Dakoverkapping Aero
Smuk Outdoor Living Dakoverkapping Aero

SMUK Ambassador van Renson

Dit dak bestaat uit lamellen die 150° kunnen kantelen. Op deze manier kan u uw terras volledig afsluiten van regen. De lamellen zijn regelbaar naar eigen believen, dus U realiseert de perfecte lichtinval en ventileert zoveel u wil.

Het dak is zo ontworpen dat indien u de lamellen opendraait na een regenbui, het achtergebleven water afgevoerd wordt naar de zijkanten. Op deze manier blijft alles op Uw terras droog en heeft u geen drup wanneer de lamellen open staan.

De Aero® is verkrijgbaar in alle RAL kleuren en kan uitgerust worden met tal van opties waaronder ingebouwde verlichting, verwarming en lichtdoorlatende, glazen lamellen.

De Aero® is ook beschikbaar in bicolor. Dit wil zeggen dat U de lamellen zonder meerprijs kan bestellen in een andere kleur dan de basisstructuur.

Volgende opties zijn mogelijk bij de Aero:

  • Glazen daklamellen
  • Lichtlamellen
  • Led Up-Down
  • Wooddesign
  • Heatbeam

Voor meer informatie over de terrasoverkapping Aero® kunnen wij u doorverwijzen naar volgende LINK

of kan U ons altijd contacteren of een bezoek brengen aan onze toonzaal waar u onze full option Aero® kan komen bezichtigen en uitproberen.

Smuk Outdoor Living Dakoverkapping Aero

Wij plaatsen uw Aero steeds met de beste zorgen.

Bij Smuk beschikken wij over een team dat alle dagen op de werfplaats is om alles op deskundige wijze te monteren en te plaatsen. Onze mensen genoten een opleiding door Renson.