Lapure

outdoor living van Renson®

De Lapure® is een stijlvolle en minimalistisch uitziende

Smuk Outdoor Living Renson Lapure
Smuk Outdoor Living Renson Lapure
Smuk Outdoor Living Renson Lapure Classic Line
Smuk Outdoor Living Renson Lapure

SMUK Ambassador van Renson

Terrasoverkapping beschikbaar in een RAL kleur naar keuze, met een waterdicht en zonwerend dakdoek dat u beschermt tegen overmatig licht en schadelijke UV straling. Deze terrasoverkapping bestaat uit een aluminium structuur met Fixscreen®- De Lapure® is een stijlvolle en minimalistisch uitziende technologie waardoor er een esthetisch geheel ontstaat.

De constructie berust op 2 discrete kolommen die tot 4 meter breedte kan gaan zonder tussenbalk of 6 meter met tussenbalk. Zo kan u maximaal blijven genieten van Uw uitzicht in alle omstandigheden.

De Lapure® beschikt over een waterafvoer systeem dat het water van het dak afvoert via de voorlijst naar de zijkanten van de constructie. Op deze manier is er aan de voorzijde geen storende drup aanwezig. Afhankelijk van de gewenste zon-inval kan men het dakdoek volledig of gedeeltelijk intrekken. Hierdoor wordt het persoonlijk comfort maximaal benut.

Voordelen van dit systeem ten opzichte van een zonnetent zijn onder meer dat het doek niet wiegt door toedoen van wind en de constructie minder trekt op de gevel van Uw woning door de ondersteuning van de palen. Dit zorgt er voor dat met deze overkapping grotere oppervlakten kunnen overdekt worden, zonder dat Uw woning hier risico bij loopt.

Wij kunnen de Lapure® ook uitrusten met de Classic Line look. Dit zijn sierdoppen die op de aluminiumstructuur wordt aangebracht om zo de Lapure® een klassieker, landelijker uitzicht te geven.

De lapure kan uitgerust worden met screens langs de voor- en zijkanten. Er is ook de mogelijkheid om de lapure uit te rusten met Led verlichtingsbalken.

Maximale afmeting 6000 mm / 4000 mm
Verlichting Led
Sfeer Classic Line look
Techniek Waterafvoer systeem
Smuk Outdoor Living Renson Lapure

Volgende opties zijn mogelijk bij de Lapure:

  • Classic Line look
  • Bediening
  • Sensoren
  • Led verlichting

Voor meer informatie over de terrasoverkapping Lapure® kunnen wij u doorverwijzen naar volgende LINK

of kan U ons altijd contacteren of een bezoek brengen aan onze toonzaal.

Smuk Outdoor Living Renson Lapure

Wij plaatsen uw Camargue steeds met de beste zorgen.

Bij Smuk beschikken wij over een team dat alle dagen op de werfplaats is om alles op deskundige wijze te monteren en te plaatsen. Onze mensen genoten een opleiding door Renson.