Pergolino

outdoor living van Stobag®

De Pergolino® van Stobag® is ontworpen voor grote oppervlakten.

Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Pergolino
Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Pergolino

SMUK Stobag® PLUS Partner

De Pergolino® van Stobag® is ontworpen om grote oppervlakten af te schermen van de zon. Met een maximale breedte tot 7000 mm en een uitval tot 6000 mm kan de Pergolino® een oppervlakte tot 42m² probleemloos overkappen.

Hierbij wordt zo weinig mogelijk trekkracht op de muur gezet door gebruik te maken van elegante staanders. Dankzij het gebruik van de staanders en diens ingebouwde voorlijstvergrendeling kan de Pergolino® zijn doek bij volledige sluiting extra aantrekken om zo te voorkomen dat het doek zou gaan wapperen.

Dit zorgt ervoor dat de Pergolino® zelfs bij zware wind mag uitgerold worden, zonder dat U moet vrezen voor schade aan het systeem of Uw muur.

Maximale afmeting 7000 mm / 6000 mm
Verlichting Ledverlichting
Sterkte Zelfs open bij zware wind
Techniek Somfy Afstandsbediening

De Pergolino® is te verkrijgen in alle kleuren uit de Stobag-Kleurenkaart. Voorts is er een ruime selectie aan stobag doeken en doekkleuren beschikbaar en kan U zelfs opteren voor een watervaste doek die de ervoor zorgt dat de Pergolino® ook kan dienen als regenscherm.

De bediening van het systeem verloopt via de bijgeleverde Somfy® afstandsbediening.

Desgewenst kan de Pergolino® voorzien worden van LED verlichting.

Bij vragen kan u ons steeds contacteren of kan u een bezoek brengen aan onze toonzaal waar u onze Pergolino® kan bezichtigen en zelf kan uittesten.

Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Pergolino
Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Pergolino