In 1988 werd SMUK opgericht vanuit een missie om voor al onze klanten de beste dienstverlening te voorzien. 34 jaar later blikken we met veel fierheid terug op het verhaal dat we samen met jullie schreven. Een levenswerk die vanaf vandaag met veel enthousiasme zal worden verdergezet door Koen en Elke van Suncomfort.

We zijn voor jullie op zoek gegaan naar opvolgers die kwaliteit en klantentevredenheid even belangrijk vinden als wijzelf. Koen en Elke zijn al jaren actief in onze sector en werken met dezelfde passie en toewijding als wij. Met volle vertrouwen kondigen we vandaag de overname van SMUK door Suncomfort aan, dit vanuit sterke wortels die we sinds jaar en dag delen met elkaar.

Koen en Elke nemen alle lopende projecten van SMUK over. Ook de vertrouwde gezichten van SMUK hoeven jullie niet te missen!

Met veel dankbaarheid slaan we vandaag de pagina om. Bedankt, beste klant, voor de 34 mooie jaren !
Marc & Kristine

SMUK Sinds 1988

Marc werd hierin bijgestaan door zijn vader, Jozef De Wulf.

Op termijn werden naast vliegenramen ook parasols, screens en andere zonwering aangeboden.

Bij het opkomen van de aluminium terrasoverkappingen is Smuk onmiddellijk in dit verhaal mee gestapt en opgeklommen tot een van de hoofdverdelers van het kwaliteitsmerk Renson® op vlak van gemotoriseerde terrasoverkappingen.

In 2018 werd beslist dat Smuk zich zou specialiseren in alles wat te maken heeft met klimaatcontrole, buitencomfort en home control. Derhalve werd het gamma uitgebreid met outdoor cooking en somfy home control systemen.

Smuk heeft in 2020 een uitgebreide toonzaal van ruim 500m², een vast team van gemotiveerde plaatsers en meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Door motivatie, innovatie en visie blijft smuk U de beste producten op de markt aanbieden.

Persoonlijke aanpak is belangrijk

Bij SMUK staat het persoonlijk contact tussen de klant en de zaakvoerders centraal. Reeds van bij de offerte over de opmeting, tot en met de plaatsing van al onze materialen is er steeds een persoonlijke band tussen de klant en onszelf aanwezig. Door deze wijze van samenwerken kunnen wij de noden van onze klanten vrij snel opnemen en doelgericht uitwerken zodat een maximale tevredenheid wordt behaald.

Eigen plaatsing!

Scale

OPMETING

Alles wordt nauwkeurig opgemeten tot in detail.

Montage

MONTAGE

Wij doen dus geen beroep op onderaannemers die onze plaatsingen verrichten.

Team

EIGEN TEAM

Geen onnodige outsourcings-kosten.

Truck

TRANSPORT

Wij beschikken over ingerichte servicewagens.