Aspect XL3

1. Infraroodstraling
De Aspect XL3 bevat is een infraroodstraling met lange golf. Dit wil zeggen dat deze enkele minuten nodig heeft om op zijn maximale temperatuur te komen, maar in ruil daarvoor geen zichtbaar licht afgeeft.
2. Meer efficiënt
Door de drie ingebouwde zwart geglansde keramische componenten zal deze heater ook meer efficiënt zijn warmte afgeven. Daar stralers met lange golf gevoeliger zijn voor luchtverplaatsing dan heaters met korte golf stralers is het aangewezen deze heater te gebruiken in ruimtes die afgesloten zijn voor de wind (bv. Door screens, windblokkers of in tuinkamers)
3. Aluminium behuizing
De Aspect XL3 heeft een aluminium behuizing zodat deze niet kan roesten en heeft een stof-en waterweringslabel van IPX4, waarmee deze regen en weersbestenig is.
4. 230 Volt
Om de heater te kunnen gebruiken, hebt u een vrije 16A stroomgroep en 230 Volt aansluiting nodig. De heater heeft een kabel van 200 centimeter zonder stekker. Wij adviseren u dan ook om de heater aan te laten sluiten door een erkend elektricien

De Breedex® is een infrarood korte golf verwarming met een strakke look.

1. Spiegelend vlak
Aan de binnenzijde van deze heater is een groot spiegelend vlak ingewerkt waardoor de warmte zo optimaal mogelijk wordt gereflecteerd. Voorzien van een Philips HeLeN® Gold lamp, is deze heater in staat een oppervlakte van 14m² te verwarmen.
2. Alle buitengebruik
De Breedex® is gemaakt voor alle buitengebruik en is verkrijgbaar met Inox regenkap als extra bescherming tegen de elementen alsook voor opstijgende warmte. Verkrijgbaar met een vermogen van 2000 Watt en voldoet aan de Europese norm IP55 en is enkel beschikbaar in inox-look.
3. Afmetingen
De afmetingen bedragen 440 mm / 220 mm / 160 mm (B x H x D) en komt standaard met een kabel van 250 cm.Voor de Breedex® zijn ook statieven te verkrijgen indien het niet mogelijk of wenselijk is deze terrasverwarmer aan de muur te bevestigen.
4. Extra
Het is ook mogelijk om deze terrasverwarmer uit te rusten met een dimmer waarmee U de warmteafgifte traploos kan regelen.

BROMIC®

De Bromic® is ontworpen om middellange infraroodgolven uit te stralen die zo goed als niet zichtbaar zijn. Dit zorgt ervoor dat deze heater zo goed als geen oranje/rode gloed afgeeft.
1. Spiegelend vlak
De Bromic® zet voornamelijk in op veiligheid. Zo zorgt een ingebouwd mechanisme ervoor dat deze niet kan oververhitten. Ook is de Bromic® zwaar geïsoleerd, hierdoor warmt de behuizing van de heater niet op wanneer deze aan staat (U kan er zelfs Uw hand op leggen ! ). De Bromic® is dus veilig toepasbaar op houten constructies en is zodoende ook extra veilig wanneer er bijvoorbeeld kinderen in de buurt zijn.

2. Alle buitengebruik
De Bromic® is verkrijgbaar in een uitvoering van 2000 Watt, of een uitvoering van 3000 Watt, gelakt in wit of zwart. Door zijn brede ontwerp verdeelt deze heater zijn warmte zeer gelijkmatig en heeft U minder last van plotse temperatuurschommelingen.

Elk onderdeel van de Bromic® is ontworpen met oog op sterke prestaties, hoge veiligheid en een verlengde levensduur.

3. Waterdichtheid
Met een waterdichtheid van IPX4 kan deze heater water weerstaan tot 10 liter per minuut vanuit elke hoek.
4. Afmetingen
Afmetingen voor deze heater zijn:

1117 mm x 214 mm x 86 mm (L x H x D) bij 2000 Watt uitvoering

1410 mm x 214 mm x 86 mm (L x H x D) bij 3000 Watt uitvoering

Het is mogelijk deze terrasverwarmer uit te rusten met een dimmer waarmee U de warmteafgifte traploos kan regelen.

Voor meer informatie kan U ons altijd contacteren of kan U een bezoek brengen aan onze toonzaal om onze Bromic® systemen te bezichtigen en zelf uit te testen.

BURDA® TERM 2000

De Burda® bewijst reeds lange tijd zijn nut als de meest watervaste terrasverwarmer in ons gamma.
1. Design
Met een strak en slank design valt deze krachtige 2000 Watt heater veel minder op dan andere modellen. De Burda® levert niet alleen sterke warmteprestaties, maar behaalt daarbovenop ook nog eens een Europese norm IP67, waardoor deze in alle mogelijke weersomstandigheden buiten mag staan.
2. HeLeN Gold lamp
Dankzij de Philips HeLeN Gold lamp kan deze terrasverwarmer oppervlakten tot 14m² verwarmen. Deze heater is verkrijgbaar in natuurkleur (inox), wit, zwart en antraciet, en heeft standaard een snoer van +/- 250 cm.
3. Statieven
Voor de Burda® zijn ook statieven te verkrijgen indien het niet mogelijk of wenselijk is deze terrasverwarmer aan de muur te bevestigen. Het is ook mogelijk om deze terrasverwarmer uit te rusten met een dimmer waarmee U de warmteafgifte traploos kan regelen.
4. Bezoek onze toonzaal
Voor meer informatie kan U ons altijd contacteren of kan U een bezoek brengen aan onze toonzaal om onze Burda® systemen te bezichtigen en zelf uit te testen.

Herschel California 2000

De Burda® bewijst reeds lange tijd zijn nut als de meest watervaste terrasverwarmer in ons gamma.
1. Aangename warmte
De California is een terrasverwarmer van 2000 Watt. De Carbon lamp geeft een aangename warmte, terwijl deze toch de lichtvrijgave tot een minimum beperkt. Deze carbonlamp heeft een maximale levensduur van 10000 uur. De aluminium behuizing is gemaakt van geëxtrudeerd aluminium en kan dus niet roesten. De California is te verkrijgen in zilver, goud en zwart.
2. IP65
Deze heater heeft een stof- en waterdichte waarde van IP65 en is hiermee geschikt om buiten te hangen.
3. Instelbare timer
De California is bedienbaar aan de heater zelf, of met bijgeleverde afstandsbediening. Deze heater kan in 2 standen geschakeld worden en is voorzien van een instelbare timer waarmee deze heater vanzelf uitschakelt na een ingestelde tijd van maximaal 9 uur.
4. Voor open ruimtes
De oppervlakte die de California kan verwarmen bedraagt ongeveer 9m². Daar de verwarming gebeurt door middel van een korte golf infraroodstraling is deze hitte niet windgevoelig. Deze verwarming is dus ook toepasbaar voor open ruimtes.

Herschel Colorado 2500

1. Carbonlamp
De Colorado maakt gebruik van een carbonlamp die enerzijds zorgt voor een aangename warmte, en welke de licht afgifte van de terrasverwarmer tot een minimum beperkt. Deze carbonlamp heeft een maximale levensduur van 10 000 uur.  De behuizing is gemaakt uit een hoogwaardig aluminium en bevat een oververhittingsbeveiliging.
2. 4 aparte standen
Met de bijgeleverde afstandsbediening is het mogelijk deze heater in 4 aparte standen te zetten. Bijkomend is hier ook een functie in verwerkt waarmee U de heater op een timer kan zetten, waarbij deze na een maximum van 9 uur vanzelf uitvalt.
3. IP55
Door een stof- en waterdichtheid van IP55 kan de Colorado moeiteloos buiten gehangen worden en kan een regenbui op deze heater zeker geen kwaad. De verwarmingsoppervlakte van deze heater bedraagt ongeveer 12m².

Flame Torch

1. Werkt op gas
sunred-flame-torch-blackDe Flame Torch is een terrasverwarmer die werkt op gas, met een equivalent aan warmte van een 12 000 Watt elektrische heater. (6 vuurtjes van 2000 Watt)
2. Gezelligheid
Niet alleen genereert deze heater dus een overvloed aan warmte, maar ze oogt ook gezelliger dan een klassieke, elektrische heater en is bovendien verrolbaar dankzij de aangebouwde wieltjes.
3. 208 cm
De Flame Torch meet 208 cm bij 81 centimeter en wordt geleverd INCLUSIEF SLANGEN EN REGULATOR. De Flame Torch steekt uit boven andere heaters van hetzelfde type door de grote topschotel. Deze reflecteert de warmte terug naar onder en is veel groter dan de standaard uitvoeringen van dit soort heater.
4. Veiligheidsraster
De Flame Torch is uitgerust met een veiligheidsraster tegen mogelijke aanrakingen en is voorzien van twee wieltjes voor een makkelijk transport.

Hanging 2100 Golden Tube

1. 2100 Watt
Deze heater is uitgerust met twee Golden tube heating buizen die afzonderlijk bediend kunnen worden. Samen leveren deze buizen een vermogen van 2100 Watt, de lampen staan garant voor een levensduur van 5000 uur.
2. Afstandsbediening
De Hanging 2100 dient zoals de naam suggereert ophoog gehangen te worden. Deze heater wordt via bijgeleverde afstandsbediening aangestuurd en heeft ook een krachtige, ingebouwde LED lamp.

Op deze manier hoeft niet te kiezen tussen licht of warmte en bespaart U ruimte.

3. Toonzaal
Wil U meer informatie over dit product? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan de toonzaal om de hanging 2100 zelf uit te proberen.

Parasolverwarming

1. Allerhande palen
Deze verwarming werd speciaal ontwikkeld om rond allerhande palen bevestigd te worden. Dit zorgt er voor dat deze heater perfect is voor bijvoorbeeld parasols.
2. Individueel bedienbaar
Met drie individueel bedienbare verwarmingsconsoles van elk 650 Watt bieden deze verwarmingselementen dat extra comfort onder de parasol wanneer de avond valt.
3. Afmetingen
Met afmetingen van 100 x 100 x 8,5 cm (L x B x H) is deze inklapbare heater een makkelijk op te bergen product dat bij gebruik een grote oppervlakte kan verwarmen.

Sunred Retro

1. 900W, 1200W en 2100W
De retro hangende terrasverwarmer is een heater met drie bruikbare standen:
900W, 1200W en 2100W. Deze heater is bedienbaar door middel van een afstandsbediening, maar kan desgewenst ook via touch bediend worden.
2. Verlichting
Dankzij de ingewerkte verlichting is deze heater ideaal om op te hangen in overkappingen en kan deze ervoor zorgen dat U ‘s avonds zonder kou of zorgen op Uw terras kan blijven zitten.
3. Afmetingen
Met zijn beperkte gewicht van 3.5 kilo en afmetingen van 47,5 x 31 cm (ø x H) is dit verwarmingselement een compacte en aantrekkelijke oplossing om het tussenseizoen in te gaan.

Royal diamond 2500

1. 3 Aparte standen
De Royal diamond is een terrasverwarmer die in 3 aparte standen kan gezet worden: 1500/2000/2500 Watt. Dankzij het gebruik van de Rose Gold Carbon lampen, die gecoat zijn met een dun laagje bladgoud wordt de warmte van deze heater extra versterkt. Dit is vergelijkbaar met de golden tube lampen die reeds lange tijd hun nut bewezen hebben.
2. 8000 uur
Met een maximale levensduur van 8000 uur staat de royal diamond heater garant voor een jarenlang buitengenot. Bediening van deze heater kan gebeuren door middel van soft-touch of gebruik makende van de bijgeleverde afstandsbediening.
3. Afmetingen
De Royal diamond heeft een afmeting van 81,7 x 10 x 14,3 cm (L x B x H) en een stof- en waterbestendigheid van IP55 waardoor deze zonder problemen buiten mag blijven hangen.