Smuk Zonwering Parasol Platinum T1 Challenger
Smuk Zonwering Parasol Platinum Premium Doekkleur

Challenger T1

De Challenger T1 is met zijn stijlvol uiterlijk en robuuste baleinen een zeer windvaste parasolDe parasol kan achterwaarts kantelen en is 360 ° draaibaar dankzij het voetpedaal. De gegoten aluminium behuizing en doekspanner garanderen een eenvoudige bediening.

Mogelijke afmetingen: 3,0 m x 3,0 m of  Diameter 3,5 m (rond)

De Challenger T1 komt in een antracietkleurig aluminium frame en kan uitgerust worden met doeken in Taupe, Wit, Zwart en Antraciet.  De doeken zijn vervaardigd uit 100% polyester, 300 g/m² met een lichtechtheid van 5-6.  (Stofklasse 3)

De doeken zijn PU gecoat en bovendien water en vuilafstotend.

Bij de premium editie zijn de mogelijke afmetingen: 3,0 m x 3,0 m of 4,0 m x 3,0 m of Diameter 3,5 m (rond) De Challenger T1 premium komt in een antracietkleurig aluminium frame en kan uitgerust worden met doeken in Faded black, Havana en Manhattan. De doeken zijn vervaardigd uit 100% spuncrylic, 240 gram/m², met een tot in de kern gekleurde vezel. Het doek heeft een lichtechtheid van 7, UPF 50+ en is bovendien water- en vuilafstotend. Deze doeken geven U optimale bescherming tegen UV stralen. Stofklasse 4 – Premium.

De parasol komt met een Modena voetsteun van zwart gepolijst graniet, uitgerust met 4 wielen. Deze voetsteun van 90 kilo zorgt er voor dat Uw parasol stevig op zijn plaats blijft. In onze prijs zit tevens een kwaliteitsvolle beschermhoes vervat.

Voor meer informatie kan U ons steeds contacteren of een bezoek brengen aan onze showroom.