Smuk Zonwering Rolluiken Bubendorff Id Solar
Smuk Zonwering Rolluiken Bubendorff Id Solar
Smuk Zonwering Rolluiken Bubendorff Id Solar

Rolluiken Bubendorff

Door de jaren heen heeft Bubendorff zijn rolluiken constant geperfectioneerd. Dankzij de constante innovatie is de kast van dit rolluik beschikbaar vanaf een grootte van slechts 127 mm op 142 mm, waarmee Bubendorff de kleinste kast op de markt heeft.

De motor in deze systemen is door Bubendorff zelf ontworpen en is volledig afgesteld op de specifieke noden van rolluiken. Zo is deze motor geruisloos en zelfremmend waardoor de lamellen van Uw rolluiken zachtjes, en zonder geluid in elkaar vallen.

De zijgeleiders zijn steeds afgesloten door een beschermende rubber die voorkomt dat er licht of vuil zou doorkomen. De rolluiken zijn te verkrijgen in een aantal standaardkleuren. De kast en de geleiders kunnen desgewenst in een Ral kleur naar keuze gelakt worden.

Met een maximale breedte van 4 meter kunnen deze rolluiken zelfs grote ramen zonder onderbreking afsluiten. De rolluiken worden bediend met bijgeleverde afstandsbediening. Desgewenst kunnen meerdere rolluiken op 1 afstandsbediening geplaatst worden.

Voor meer info over deze rolluiken kan U ons altijd contacteren, of nodigen wij U  graag uit in onze toonzaal, waar U de Bubendorff rolluiken zelf kan komen testen.