Smuk Zonwering Rolluik Bubendorff ID2 OR
Smuk Zonwering Rolluik Bubendorff ID2 OR
Smuk Zonwering Rolluik Bubendorff ID2 OR

OR Rolluiken

OR rolluiken van Bubendorff zijn uniek doordat ze de functie rolluik stijlvol combineren met de lichtdoorlatendheid van een jaloezie. Niet langer hoeft U in de zomer te kiezen tussen een donker, maar koel huis, of een verlicht, maar snikheet huis.

Door de unieke kantelbare lamellen van de OR rolluiken kan U het rechtstreekse zonlicht buiten houden, zonder hierdoor in een complete duisternis te zitten. Het rolluik kan nog steeds volledig gesloten worden net als een normaal rolluik. De functie van de kantelbare lamellen is dus een toevoeging aan een reeds beproefd product.

De motor in deze systemen is door Bubendorff zelf ontworpen en is volledig afgesteld op de specifieke noden van rolluiken. Zo is deze motor geruisloos en zelfremmend waardoor de lamellen van Uw rolluiken zachtjes, en zonder geluid sluiten en openen.

De zijgeleiders zijn steeds afgesloten door een beschermende rubber die voorkomt dat er licht of vuil zou doorkomen. De rolluiken zijn te verkrijgen in 13 standaardkleuren. De kast en de geleiders kunnen desgewenst in een Ral kleur naar keuze gelakt worden. Bovendien geldt op dit product een garantie van 7 jaar op alle onderdelen.

Voor meer info over deze rolluiken kan U ons altijd contacteren, of nodigen wij U  graag uit in onze toonzaal, waar U de OR zelf kan komen testen.