digitalerolluik
Smuk Zonwering Rolluiken Bubendorff Id Solar

Soprofen Rolluiken

Door de jaren heen heeft Soprofen zijn rolluiken constant geperfectioneerd. Zo zorgen de rolluiken van Soprofen voor een optimale verduistering en een verbeterde thermische isolatie. Hierdoor kan u meer genieten van een goede nachtrust.

De motor in deze systemen is door Soprofen zelf ontworpen en is volledig afgesteld op de specifieke noden van rolluiken. Zo is deze motor geruisloos en zelfremmend waardoor de lamellen van uw rolluiken zachtjes, en zonder geluid in elkaar vallen. De rolluiken zijn ook stevig en veilig met de inbraak werende AXIS 50-technologie. De kast van Soprofen is amper 13,5 cm voor een raamhoogte van 1,6m. Hierdoor zorgen we voor een maximale lichtinval.

De zijgeleiders zijn steeds afgesloten door een beschermende borstel die voorkomt dat er licht of vuil zou doorkomen. De rolluiken zijn te verkrijgen in een aantal standaardkleuren. De kast en de geleiders kunnen desgewenst in een Ral kleur naar keuze gelakt worden. De rolluiken worden bediend met bijgeleverde afstandsbediening. Desgewenst kunnen meerdere rolluiken op 1 afstandsbediening geplaatst worden.

Voor meer info over deze rolluiken kan u ons altijd contacteren, of nodigen wij U  graag uit in onze toonzaal, waar u de Soprofen rolluiken zelf kan komen testen.

rolluik-klein-zwart
20210608 142915
Smuk Zonwering Rolluiken Bubendorff Id Solar
Smuk Zonwering Rolluiken Bubendorff Id Solar
Smuk Zonwering Rolluiken Bubendorff Id Solark

Solar Rolluiken

Het SOLAR rolluik van Soprofen en Bubendorff integreert een zonnecel in diens kast. Op deze manier zijn deze rolluiken 45 dagen volledig zelfvoorzienend in hun energie ongeacht het weer.

Daar de zonnecel zijn energie haalt uit UV straling laadt deze zelfs op bij indirect zonlicht of bewolking. Dit wil zeggen dat voor deze rolluiken geen aansluiting aan het netwerk vereist is, waardoor de plaatsing kan verwezenlijkt worden zonder boren of kabels te trekken.

De SOLAR bevat een krachtige, geruisloze, zelfremmende motor. Het grootste voordeel aan deze rolluiken is dat deze motor gekoppeld zit aan een krachtige batterij. Hierdoor zijn deze rolluiken ook te gebruiken wanneer er geen zon is, en zijn deze bovendien nog steeds bedienbaar bij stroompannes of noodsituaties.

Voor meer info over deze rolluiken kan u ons altijd contacteren, of nodigen wij u  graag uit in onze toonzaal, waar u de Solar zelf kan komen testen.

Smuk Zonwering Rolluik Bubendorff ID2 OR
Smuk Zonwering Rolluik Bubendorff ID2 OR
Smuk Zonwering Rolluik Bubendorff ID2 OR

OR Rolluiken

OR rolluiken van Bubendorff zijn uniek doordat ze de functie rolluik stijlvol combineren met de lichtdoorlatendheid van een jaloezie. Niet langer hoeft U in de zomer te kiezen tussen een donker, maar koel huis, of een verlicht, maar snikheet huis.

Door de unieke kantelbare lamellen van de OR rolluiken kan u het rechtstreekse zonlicht buiten houden, zonder hierdoor in een complete duisternis te zitten. Het rolluik kan nog steeds volledig gesloten worden net als een normaal rolluik. De functie van de kantelbare lamellen is dus een toevoeging aan een reeds beproefd product.

De motor in deze systemen is door Bubendorff zelf ontworpen en is volledig afgesteld op de specifieke noden van rolluiken. Zo is deze motor geruisloos en zelfremmend waardoor de lamellen van uw rolluiken zachtjes, en zonder geluid sluiten en openen.

De zijgeleiders zijn steeds afgesloten door een beschermende rubber die voorkomt dat er licht of vuil zou doorkomen. De rolluiken zijn te verkrijgen in 13 standaardkleuren. De kast en de geleiders kunnen desgewenst in een Ral kleur naar keuze gelakt worden. Bovendien geldt op dit product een garantie van 7 jaar op alle onderdelen.

Voor meer info over deze rolluiken kan U ons altijd contacteren, of nodigen wij U  graag uit in onze toonzaal, waar U de OR zelf kan komen testen.

smuk zonwering verandazonwering bubendorff rolax
Smuk Zonwering Verandazonwering Bubendorff Rolax

Rolax

De Rolax van het Duitse kwaliteitsmerk Bubendorff is een rolluik dat specifiek ontworpen is voor plaatsing op verandadaken en schuine daken.

Dankzij de volgeschuimde aluminium lamellen sluit de rolax uw ruimte niet alleen af van overtollig licht, maar biedt het tevens een extra isolerende buffer. De Rolax kan worden bediend door middel van de bijgeleverde radiogestuurde zender en bevat een thermische beveiliging die voorkomt dat de motor stuk gaat door oververhitting.

De rolax biedt Uw dak een perfecte bescherming tegen regen en hagel. De maximale totale breedte en uitval van de rolax bedraagt 6 meter. (breedte wordt opgedeeld in maximaal 5 elementen van maximum 1800 mm breed)

De Rolax komt met een uitgebreide garantie van 7 jaar op alle onderdelen.

Wil U meer weten over het rolax systeem? U kan ons hiertoe steeds contacteren via mail of telefoon. U bent uiteraard ook steeds welkom in onze toonzaal voor verdere informatie.