Te warm? Begin met zonwering!
Isolatie en luchtdichtheid zijn belangrijk als je renoveert, maar vergeet niet dat ook hitte dan snel gevangen raakt in je woning. Met steeds meer warme dagen per jaar heb je hier best voldoende aandacht voor. Door buitenzonwering toe te voegen aan je verbouwplannen, garandeer je een aangenaam en gezond binnenklimaat. Het hele jaar door.
Smuk Zonwering Screen Renson Doorsnede
Smuk Zonwering Screen Renson Fixscreen
Smuk Zonwering Screen Renson Fixscreen 100 Doorsnede 22
Smuk Zonwering Screen Renson Fixscreen
Smuk Zonwering Screen Renson Fixscreen

Fixscreen®

De fixscreen® technologie van Renson® zorgt ervoor dat Uw screen langs beide zijkanten geborgen zit in een rail door middel van een aangepast ritssysteem.

Niet alleen zorgt dit ervoor dat Uw screen geruisloos en zonder plooien op en neer gaat, maar het houdt de screen op zijn plaats zodat het niet kan wapperen of tegen Uw ramen kan slaan bij zware wind.

Met een maximale oppervlakte tot 22 m2 (tot 6m breedte of 6m hoogte) kunnen de meest gangbare ramen met een Fixscreen® worden voorzien.

Het uitgebreide gamma kleuren bij zowel doeken als profielen zorgt ervoor dat deze verticale zonwering perfect harmonieert met de architectuur van uw woning.

Om een optimaal contact met de buitenruimte te behouden kunnen crystalvensters in het glasvezeldoek geplaatst worden.

Smuk Zonwering Screen Fixscreen Solar
Smuk Zonwering Screen Fixscreen Solar
Smuk Zonwering Screen Fixscreen Solar 3

Solar

De fixscreen® technologie van Renson® zorgt ervoor dat Uw screen langs beide zijkanten geborgen zit in een rail door middel van een aangepast ritssysteem.

Sinds januari 2019 is de fixscreen solar op de markt gebracht. Deze  screen is een fixscreen uitgerust met een zelfladend zonnepaneel. Hierdoor werkt de screen volledig autonoom en dient deze dus niet gekoppeld te worden met een aanwezige stroombron. Dit wil zeggen dat bij het installeren van de screens niet moet doorgeboord worden naar binnen en er geen storende kabelgootjes moeten getrokken worden.

Smuk Zonwering Screen Renson Minimal

Fixscreen Minimal

De fixscreen minimal is een fixscreen met verborgen bevestiging (geen vijzen zichtbaar) en geleiders van slechts 2 cm breed. Bovendien is de fixscreen minimal zodanig ontworpen dat de doekkast kleiner is dan de standaard fixscreens.

Voor meer informatie over de fixscreens® kan U ons steeds contacteren of een bezoek brengen aan onze toonzaal om de fixscreen® te bezichtigen en uit te testen.

Smuk Zonwering Screens Hoekraam Renson Fixscreen Panovista
Smuk Zonwering Screens Hoekraam Renson Fixscreen Panovista

Panovista®

De Panovista® van Renson® is de eerste zonwering op de markt voor glas op glas hoekramen.

Daar grote glaspartijen veel warmte met zich meebrengen in de zomer, is het aangewezen hier te verduisteren. Tot nu toe bestond er echter geen efficiënte en toch esthetische oplossing voor dit probleem. Binnenhuisverduistering houdt namelijk enkel licht tegen, niet de warmte, en buitenverduistering had tot voor kort geen aansluiting op de hoek van de glaspartijen.

De Panovista® maakt het mogelijk om grote glaspartijen met glazen hoeken te verduisteren zonder dat in deze hoek een versteviging of rail moet komen.

Bij de Panovista Max® is er zelfs geen opening tussen de twee screendoeken. Daar de zonnestralen gestopt worden voor ze het huis binnenkomen wordt een optimale verkoeling bekomen.

Hierbij behoudt de Panovista® bovendien zijn geruisloze en vloeiende beweging dankzij de aangepaste ritstechnologie die toegepast wordt aan de niet samenkomende zijden van de screens.

Ter bescherming van Uw glas en de constructie wordt ook een windsensor geplaatst die ervoor zorgt dat de Panovista® bij stormweer vanzelf terug binnentrekt.

U kan ons bij verdere vragen steeds contacteren of een bezoek brengen aan onze toonzaal.