Smuk Zonwering Structurele Zonwering Renson Loggia

Loggia®

De Loggia® panelen van Renson® zijn schuifbare panelen met een aluminium kader in een RAL kleur naar keuze met ingewerkte schermen of lamellen.

Deze panelen worden aan Uw gevel of onder Uw overkapping bevestigd om direct zonlicht en inkijk te weren, zonder hierbij Uw eigen uitzicht te moeten opofferen.
De panelen kunnen uitgerust worden met een flexguide® systeem. Dit is een zelfregelende ondergeleiding die ervoor zorgt dat Uw paneel niet op eigen houtje beweegt bij een hellende of oneffen ondergrond met een niveauverschil tot 50 mm.
De Loggia® panelen bestaan in 3 uitvoeringen:

Niet alleen zorgt dit ervoor dat Uw screen geruisloos en zonder plooien op en neer gaat, maar het houdt de screen op zijn plaats zodat het niet kan wapperen of tegen Uw ramen kan slaan bij zware wind.

Met een maximale oppervlakte tot 22 m2 (tot 6m breedte of 6m hoogte) kunnen de meest gangbare ramen met een Fixscreen® worden voorzien.

Het uitgebreide gamma kleuren bij zowel doeken als profielen zorgt ervoor dat deze verticale zonwering perfect harmonieert met de architectuur van uw woning.

Om een optimaal contact met de buitenruimte te behouden kunnen crystalvensters in het glasvezeldoek geplaatst worden.

Loggialu®

De lamellen in het Loggia® paneel zijn vervaardigd uit aluminium en lakbaar in een RAL kleur van Uw keuze. De lamellen kunnen vast in het kader zitten, of kantelbaar (Loggialu Privacy®) naar believen.

De loggialu® kan ook bicolor gelakt worden, dit wil zeggen dat U zonder meerprijs de kader en de lamellen in een aparte kleur kan laten lakken.

Smuk Zonwering Renson Loggia Panelen Logialu

Loggiawood®

De lamellen in het Loggia® paneel zijn vervaardigd uit Cederhout en combineren zo het strakke uitzicht en de kwaliteit van het aluminium met de natuurlijke zachtheid van het hout.

De lamellen kunnen vast in het kader zitten, of kantelbaar (Loggiawood Privacy®) naar believen.

Smuk Zonwering Structurele Zonwering Renson Loggia 6

Loggiascreen®

De Loggiascreen® heeft in zijn kader een screendoek zitten in plaats van Lamellen. Hiertoe kunnen verschillende doeken gekozen worden in functie van de gewenste lichtdoorlaatbaarheid.

Voor meer informatie over de Loggia® panelen verwijzen wij U graag door naar volgende LINK