Smuk Zonwering Verandazonwering Renson Topfix Max
Smuk Zonwering Verandazonwering Renson Topfix Max
Smuk Zonwering Verandazonwering Renson Topfix Max
Smuk Zonwering Verandazonwering Renson Topfix Max
Smuk Zonwering Verandazonwering Renson Topfix Max

TOPFIX®

De Topfix® is ontworpen door Renson® om toegepast te worden op plaatsen met hoge windsnelheden. Dit is mogelijk gemaakt doordat het met een aangepast ritssysteem (fixscreen® technologie) werkt dat het doek stevig in de zijleiders houdt. Hierdoor wordt het doek mooi opgespannen zonder plooien, en kan het niet wapperen of tegen Uw ruiten slaan.

Het doek is getest onder extreme omstandigheden en kan windsnelheden aan tot 120 km/h . Dit komt overeen met 12 Beaufort.

De Topfix® wordt elektronisch bediend met een Somfy® afstandsbediening. De profielen van de Topfix® zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren en ook in de doeken is een breed gamma aan kleuren beschikbaar.

De Topfix® is monteerbaar op schuine daken en veranda’s, maar kan ook horizontaal en verticaal gemonteerd worden. Hierdoor is de Topfix® ook bruikbaar om lichtstraten en dergelijke te verduisteren.

De maximale afmetingen van de Topfix® bedragen 4000 mm in de breedte en 3000 mm in de uitval.

Het is echter mogelijk om twee Topfix® systemen te koppelen zodat U een breedte kan bekomen tot 6000 mm op 3000 mm. De Topfix® is ook verkrijgbaar in een zwaardere versie: De Topfix Max®. Deze kan in één stuk een breedte van 5000 mm aan en een uitval tot 6000 mm.

Voor meer informatie over de Topfix® kan U ons steeds contacteren of een bezoek brengen aan onze toonzaal om de Topfix® te bezichtigen en uit te testen.

Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Targa Plus
Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Targa Plus
Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Targa Plus

Targa (Plus)

De Targa is een dakzonweringsysteem van Stobag dat in de “Plus” versie verder kan uitschuiven dan de eigenlijke uitval van de veranda. Op deze manier kan U ook verduistering bieden aan de ramen om zo te besparen op verticale zonweringsscreens. Bovendien gebeurt dit gebruik makend van uitschuifbare armen zodat de extra uitsteek niet zichtbaar is wanneer de zonwering niet in gebruik is.

De Targa (plus) wordt bevestigd op de roedes van het verandadak en kan een maximale breedte hebben van 7 meter, alsook een uitval van 7 meter (inclusief extra uitval)

De Targa is mogelijk in alle mogelijke Ral kleuren en is uitrustbaar in een brede waaier van doeken, waaronder ook een aantal waterwerende doeken. De bediening van de Targa (plus) is steeds radiogestuurd via bijgeleverde somfy afstandsbediening.

Voor meer informatie over de Targa (plus) kan U ons steeds telefonisch of via mail contacteren.
Uiteraard bent U ook altijd welkom in onze toonzaal voor verdere vragen.

Vegascreen®

De Vegascreen® van Renson® is verkrijgbaar in alle RAL kleuren en heeft een breed gamma aan doeksoorten en doekkleuren, ze wordt geleverd met een Somfy afstandsbediening.

De Vegascreen® is toepasbaar bij alle schuinliggende beglazing en is ideaal voor het verduisteren van veranda’s of wintertuinen met een moeilijke montagesituatie dankzij zijn minimale kasthoogte. Het systeem wordt op Uw constructie gemonteerd door middel van montagevoeten (beschikbaar in verschillende hoogten).

De Vegascreen® kan een maximale oppervlakte bespannen van 27 m² met maximale afmetingen tot 4500 mm in de breedte en 6000 mm in uitval.

Om een grotere oppervlakte te overspannen is het mogelijk om twee Vegascreens® te koppelen tot een maximale breedte van 8000 mm.

Voor meer informatie kan U ons steeds contacteren of een bezoek brengen aan onze toonzaal om zelf de Vegascreen® uit te testen.

smuk zonwering verandazonwering bubendorff rolax
Smuk Zonwering Verandazonwering Bubendorff Rolax

Rolax

De Rolax van het Duitse kwaliteitsmerk Bubendorff is een rolluik dat specifiek ontworpen is voor plaatsing op verandadaken en schuine daken.

Dankzij de volgeschuimde aluminium lamellen sluit de rolax Uw ruimte niet alleen af van overtollig licht, maar biedt het tevens een extra isolerende buffer. De Rolax kan worden bediend door middel van de bijgeleverde radiogestuurde zender en bevat een thermische beveiliging die voorkomt dat de motor stuk gaat door oververhitting.

De rolax biedt Uw dak een perfecte bescherming tegen regen en hagel. De maximale totale breedte en uitval van de rolax bedraagt 6 meter. (breedte wordt opgedeeld in maximaal 5 elementen van maximum 1800 mm breed)

De Rolax komt met een uitgebreide garantie van 7 jaar op alle onderdelen.

Wil U meer weten over het rolax systeem? U kan ons hiertoe steeds contacteren via mail of telefoon. U bent uiteraard ook steeds welkom in onze toonzaal voor verdere informatie.