Camabox®

De Camabox is het eerste knikarmscherm van Stobag® met een rechthoekige kast.

Dit heeft als voordeel dat er geen wandprofiel hoeft te worden voorzien om waterdoorsijpeling via de muur tegen te gaan.

De Camabox is ook de eerste zonnetent van Stobag® die een ingewerkte LED strip kan aanbieden over de lengte van de kast. Deze LED strip bevat 116 lichtpunten per lopende meter, in een dimbaar, warm wit licht.

Ondanks de krachtige verlichting wordt het verbruik beperkt tot slechts 8 Watt per meter. Dankzij het lage verbruik is voor deze verlichting geen extra stroomaansluiting vereist. De Camabox en de verlichting worden bediend via de bijgeleverde vier-kanaals afstandsbediening van Somfy®. Indien gewenst kunnen meerdere zonnetenten op 1 afstandsbediening gezet worden.

De maximale afmetingen voor de Camabox bedragen 550 cm in de breedte en 300 cm in uitval. Naar kleuren toe heeft U de keuze uit het gamma classic colors  van Stobag®. Desgewenst kan tegen een meerprijs ook geopteerd worden naar een andere RAL kleur naar keuze. Voor deze zonnetent zijn ook verschillende doeken mogelijk.

Heeft U graag meer informatie over de Camabox? Kom dan gerust ons showroommodel uittesten tijdens een bezoek aan onze toonzaal. U kan ons ook steeds via mail contacteren voor een offerte op maat.

Smuk Zonwering Stobag Zonnetent Camabox
Smuk Zonwering Stobag Zonnetent Camabox