Casabox®

De Casabox® van Stobag® is een cassettezonnescherm voor kleine tot middelgrote terrassen.

Deze is verkrijgbaar in alle kleuren uit de Stobag-Kleurenkaart en biedt een uitgebreid gamma aan stobag doeken en doekkleuren die U in staat stellen de Casabox® volledig aan te passen aan Uw voorkeur.

De Casabox® kan besteld worden met een hoekige of afgeronde neus. Indien er geopteerd wordt voor een volant is een hoekige neus echter niet mogelijk. Deze zonnetent kan besteld worden met bediening door middel van een afneembare slingerstang, maar komt standaard met elektronische bediening.

Bij deze laatste wordt een Somfy® afstandsbediening bijgeleverd. De Casabox® kan desgewenst voorzien worden van LED verlichting.

De Casabox® wordt door middel van montageprofielen aan de wand van Uw woning gehangen en wordt hierbij chemisch verankerd.

De maximale afmetingen voor de Casabox® bedragen 5500 mm in de breedte en 3000 mm in uitval.

Wij raden bij alle zonnetenten sterk aan dat er wordt geopteerd voor een windsensor. Deze laat de zonnetent bij zeer zware wind automatisch binnentrekken om zo schade te voorkomen aan de constructie of Uw gevel.

Indien U meer informatie wenst, kan U ons steeds contacteren of een bezoek brengen aan onze toonzaal. Hier kan U de Casabox® en andere modellen komen bezichtigen en zelf testen.

Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Casabox
Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Casabox
Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Casabox