Resobox®

De Resobox® is de grootst mogelijke cassettezonwering die Stobag® kan bieden. Met een maximale breedte van 18000 mm en uitval van 4000 mm kan de Resobox® zo goed als elke situatie aan.

De kast van dit systeem is modulair opgebouwd en zorgt zo voor een verhoogde stabiliteit.

Deze zonnetent is verkrijgbaar in alle kleuren uit de Stobag-Kleurenkaart en biedt een uitgebreid gamma aan stobag doeken en doekkleuren die U in staat stellen de Resobox® volledig aan te passen aan Uw voorkeur.

De Resobox® kan verder nog uitgerust worden met een volant of een volant PLUS, en kan voorzien worden van LED verlichting. Bediening van het systeem gebeurt door middel van de bijgeleverde Somfy® afstandsbediening.

De Resobox® wordt door middel van montageprofielen aan de wand van Uw woning gehangen en wordt hierbij chemisch verankerd. Wij raden bij alle zonnetenten sterk aan dat er wordt geopteerd voor een windsensor. Deze laat de zonnetent bij zeer zware wind automatisch binnentrekken om zo schade te voorkomen aan de constructie of Uw gevel.

Bij vragen kan U ons steeds contacteren of een bezoek brengen aan onze toonzaal. Hier kan U de Resobox® en andere modellen komen bezichtigen en zelf testen.

Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Resobox
Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Resobox
Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Resobox