Tendabox®

De Tendabox® van Stobag® is een cassettezonnescherm voor middelgrote tot grote terrassen.

Deze is verkrijgbaar in alle kleuren uit de Stobag-Kleurenkaart en biedt een uitgebreid gamma aan stobag doeken en doekkleuren die U in staat stellen de Tendabox® volledig aan te passen aan Uw voorkeur.

De Tendabox® kan besteld worden met een hoekige of afgeronde neus. Er kan bij de Tendabox® ook geopteerd worden voor een volant of een volant PLUS. Deze laatsten zijn echter enkel mogelijk in combinatie met een afgeronde neus.

De Tendabox® is bedienbaar door middel van een afneembare slingerstang, maar kan evenwel besteld worden met elektronische bediening. In dat geval wordt een Somfy® afstandsbediening bijgeleverd. De Tendabox® kan desgewenst voorzien worden van LED verlichting.

De Tendabox® wordt door middel van montageprofielen aan de wand van Uw woning gehangen en wordt hierbij chemisch verankerd. De maximale afmetingen voor het systeem bedragen 6500 mm in de breedte en 4000 mm in uitval.

Wij raden bij alle zonnetenten sterk aan dat er wordt geopteerd voor een windsensor.

Deze laat de zonnetent bij zeer zware wind automatisch binnentrekken om zo schade te voorkomen aan de constructie of Uw gevel.

Bij vragen kan U ons steeds contacteren of een bezoek brengen aan onze toonzaal. Hier kan U de Tendabox® en andere modellen komen bezichtigen en zelf testen.

Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Tendabox
Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Tendabox
Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Tendabox