De Purabox® is de kleinst beschikbare cassettezonwering van Stobag®.

Met zijn afgerond design en kleine kast is deze onopvallende zonnetent perfect voor kleine terrassen.

De Purabox® is mogelijk met maximumafmetingen tot 5000 mm breedte en 2250 mm uitval.

Deze zonnetent is verkrijgbaar in alle kleuren uit de Stobag-Kleurenkaart, is uitrustbaar met een volant en biedt een uitgebreid gamma aan stobag doeken en doekkleuren die U in staat stellen de Purabox® volledig aan te passen aan Uw preferenties.

De Purabox® kan besteld worden met manuele bediening, of met elektronische bediening. In dit laatste geval wordt de Purabox® geleverd met een Somfy® afstandsbediening. Indien gewenst kan de Purabox® uitgerust worden met LED verlichting.

Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Purabox
Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Purabox
Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Purabox
Casabox®

De Casabox® van Stobag® is een cassettezonnescherm voor kleine tot middelgrote terrassen.

Deze is verkrijgbaar in alle kleuren uit de Stobag-Kleurenkaart en biedt een uitgebreid gamma aan stobag doeken en doekkleuren die U in staat stellen de Casabox® volledig aan te passen aan Uw voorkeur.

De Casabox® kan besteld worden met een hoekige of afgeronde neus. Indien er geopteerd wordt voor een volant is een hoekige neus echter niet mogelijk. Deze zonnetent kan besteld worden met bediening door middel van een afneembare slingerstang, maar komt standaard met elektronische bediening.

Bij deze laatste wordt een Somfy® afstandsbediening bijgeleverd. De Casabox® kan desgewenst voorzien worden van LED verlichting.

De Casabox® wordt door middel van montageprofielen aan de wand van Uw woning gehangen en wordt hierbij chemisch verankerd.

De maximale afmetingen voor de Casabox® bedragen 5500 mm in de breedte en 3000 mm in uitval.

Wij raden bij alle zonnetenten sterk aan dat er wordt geopteerd voor een windsensor. Deze laat de zonnetent bij zeer zware wind automatisch binnentrekken om zo schade te voorkomen aan de constructie of Uw gevel.

Indien U meer informatie wenst, kan U ons steeds contacteren of een bezoek brengen aan onze toonzaal. Hier kan U de Casabox® en andere modellen komen bezichtigen en zelf testen.

Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Casabox
Zonwering Zonnetent Stobag Casabox
Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Casabox
Camabox®

De Camabox is het eerste knikarmscherm van Stobag® met een rechthoekige kast.

Dit heeft als voordeel dat er geen wandprofiel hoeft te worden voorzien om waterdoorsijpeling via de muur tegen te gaan.

De Camabox is ook de eerste zonnetent van Stobag® die een ingewerkte LED strip kan aanbieden over de lengte van de kast. Deze LED strip bevat 116 lichtpunten per lopende meter, in een dimbaar, warm wit licht.

Ondanks de krachtige verlichting wordt het verbruik beperkt tot slechts 8 Watt per meter. Dankzij het lage verbruik is voor deze verlichting geen extra stroomaansluiting vereist. De Camabox en de verlichting worden bediend via de bijgeleverde vier-kanaals afstandsbediening van Somfy®. Indien gewenst kunnen meerdere zonnetenten op 1 afstandsbediening gezet worden.

De maximale afmetingen voor de Camabox bedragen 550 cm in de breedte en 300 cm in uitval. Naar kleuren toe heeft U de keuze uit het gamma classic colors  van Stobag®. Desgewenst kan tegen een meerprijs ook geopteerd worden naar een andere RAL kleur naar keuze. Voor deze zonnetent zijn ook verschillende doeken mogelijk.

Heeft U graag meer informatie over de Camabox? Kom dan gerust ons showroommodel uittesten tijdens een bezoek aan onze toonzaal. U kan ons ook steeds via mail contacteren voor een offerte op maat.

Smuk Zonwering Stobag Zonnetent Camabox
Smuk Zonwering Stobag Zonnetent Camabox
Tendabox®

De Tendabox® van Stobag® is een cassettezonnescherm voor middelgrote tot grote terrassen.

Deze is verkrijgbaar in alle kleuren uit de Stobag-Kleurenkaart en biedt een uitgebreid gamma aan stobag doeken en doekkleuren die U in staat stellen de Tendabox® volledig aan te passen aan Uw voorkeur.

De Tendabox® kan besteld worden met een hoekige of afgeronde neus. Er kan bij de Tendabox® ook geopteerd worden voor een volant of een volant PLUS. Deze laatsten zijn echter enkel mogelijk in combinatie met een afgeronde neus.

De Tendabox® is bedienbaar door middel van een afneembare slingerstang, maar kan evenwel besteld worden met elektronische bediening. In dat geval wordt een Somfy® afstandsbediening bijgeleverd. De Tendabox® kan desgewenst voorzien worden van LED verlichting

De Tendabox® wordt door middel van montageprofielen aan de wand van Uw woning gehangen en wordt hierbij chemisch verankerd. De maximale afmetingen voor het systeem bedragen 6500 mm in de breedte en 4000 mm in uitval.

Wij raden bij alle zonnetenten sterk aan dat er wordt geopteerd voor een windsensor.

Deze laat de zonnetent bij zeer zware wind automatisch binnentrekken om zo schade te voorkomen aan de constructie of Uw gevel.

Bij vragen kan U ons steeds contacteren of een bezoek brengen aan onze toonzaal. Hier kan U de Tendabox® en andere modellen komen bezichtigen en zelf testen.

Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Tendabox
Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Tendabox
Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Tendabox
Resobox®

De Resobox® is de grootst mogelijke cassettezonwering die Stobag® kan bieden. Met een maximale breedte van 18000 mm en uitval van 4000 mm kan de Resobox® zo goed als elke situatie aan.

De kast van dit systeem is modulair opgebouwd en zorgt zo voor een verhoogde stabiliteit.

Deze zonnetent is verkrijgbaar in alle kleuren uit de Stobag-Kleurenkaart en biedt een uitgebreid gamma aan stobag doeken en doekkleuren die U in staat stellen de Resobox® volledig aan te passen aan Uw voorkeur.

De Resobox® kan verder nog uitgerust worden met een volant of een volant PLUS, en kan voorzien worden van LED verlichting. Bediening van het systeem gebeurt door middel van de bijgeleverde Somfy® afstandsbediening.

De Resobox® wordt door middel van montageprofielen aan de wand van Uw woning gehangen en wordt hierbij chemisch verankerd. Wij raden bij alle zonnetenten sterk aan dat er wordt geopteerd voor een windsensor. Deze laat de zonnetent bij zeer zware wind automatisch binnentrekken om zo schade te voorkomen aan de constructie of Uw gevel.

Bij vragen kan u ons steeds contacteren of een bezoek brengen aan onze toonzaal. Hier kan u de Resobox® en andere modellen komen bezichtigen en zelf testen.

Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Resobox
Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Resobox
Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Resobox
Ombramobil®

De Ombramobil® van Stobag® kan gebruikt worden om terrassen te verduisteren waar geen aangebouwde zonwering mogelijk of wenselijk is.

De Ombramobil® wordt bediend door middel van een Somfy® afstandsbediening, beide zijden schuiven simultaan open en dicht.

De Ombramobil® is verkrijgbaar in alle kleuren uit de Stobag-Kleurenkaart en is uitvoerbaar is een uitgebreid gamma aan stobag doeken en doekkleuren. Standaard zit bij de Ombramobil® een volant inbegrepen.

Met maximale afmetingen van 5550 mm breedte en een gecombineerde uitval van 4500 mm kan de Ombramobil® een oppervlakte van bijna 25 m² overspannen.

Voor meer informatie kan U ons steeds contacteren of een bezoek brengen aan onze toonzaal waar U onze Ombramobil® zelf kan komen uittesten.

Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Ombramobil
Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Ombramobil
Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Ombramobil
Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Ombramobil
Boxmobil®

De Boxmobil® van Stobag® is de ideale oplossing om grote terrassen te verduisteren op plaatsen waar geen aangebouwde zonwering mogelijk of wenselijk is.Met afmetingen tot 6620 mm breedte en 7000 mm uitval kan deze constructie een oppervlakte overspannen van meer dan 45m².

De Boxmobil® stelt U in staat om elk zonwerend oppervlak apart te bedienen, op deze manier kan U kiezen welke oppervlakte U verduistert. De bediening gebeurt via een Somfy® afstandsbediening.

De Boxmobil® komt in de kleuren beschikbaar in de Stobag-Kleurenkaart en kan uitgerust worden met een volant of een volant PLUS.

Hiernaast biedt Stobag® ook een ruim assortiment aan stobag doeken en doekkleuren aan zodat U de Boxmobil® volledig inrichten naar Uw voorkeur.

Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Boxmobil
Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Boxmobil
Pergolino®

De Pergolino® van Stobag® is ontworpen om grote oppervlakten af te schermen van de zon. Met een maximale breedte tot 7000 mm en een uitval tot 6000 mm kan de Pergolino® een oppervlakte tot 42m² probleemloos overkappen.

Hierbij wordt zo weinig mogelijk trekkracht op de muur gezet door gebruik te maken van elegante staanders. Dankzij het gebruik van de staanders en diens ingebouwde voorlijstvergrendeling kan de Pergolino® zijn doek bij volledige sluiting extra aantrekken om zo te voorkomen dat het doek zou gaan wapperen.

Dit zorgt ervoor dat de Pergolino® zelfs bij zware wind mag uitgerold worden, zonder dat U moet vrezen voor schade aan het systeem of Uw muur.

De Pergolino® is te verkrijgen in alle kleuren uit de Stobag-Kleurenkaart. Voorts is er een ruime selectie aan stobag doeken en doekkleuren beschikbaar en kan U zelfs opteren voor een watervaste doek die de ervoor zorgt dat de Pergolino® ook kan dienen als regenscherm.

De bediening van het systeem verloopt via de bijgeleverde Somfy® afstandsbediening.

Desgewenst kan de Pergolino® voorzien worden van LED verlichting.

Bij vragen kan U ons steeds contacteren of kan u een bezoek brengen aan onze toonzaal waar U onze Pergolino® kan bezichtigen en zelf kan uittesten.

Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Pergolino
Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Pergolino
Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Pergolino
Smuk Zonwering Zonnetent Stobag Pergolino